A nyújtott kivitelű luxus felszereltséggel rendelkező autó a limuzin. Ami a belső felszereltségét illeti alapvető a bőrülés a mini bár az LCD kijelzős tévé, a hangulatvilágítás és a klíma. A tetőablak sem hiányozhat és persze a sötétített üvegek növelik a luxus érzetet és a titokzatosságot.

Mi is felelhetne meg jobban az esküvődre, mint
egy elegáns limuzin, amely után minden fej utána fordul. Méltó arra, hogy a hercegnői megjelenésed fényét tovább emelje. A kényelem hibátlan, van hely az abroncsos szoknyádnak és az uszályodnak, ennél jobb már nem is lehetne.

Itt bármilyen különleges kérésed, kívánságod teljesülhet. A legjobb választás, ha az esküvőd napját szeretnéd felejthetetlenné tenni. A Nagy napodon mindenből a legjobb jár neked és egy limuzinnál mi is lehetne még jobb?
A limuzin már a megjelenésével is figyelmet követel, magának ezt fokozhatod, ha látványos dekorációt is választasz hozzá. A limo mérete sokat megenged, de azért az arányokra érdemes odafigyelni.

Színesítheted a dekorációt dobozokkal, gyöngyökkel, egyedi rendszámmal, babákkal, ne fogd vissza a fantáziádat.
Fontos szempont hogy a sofőrt semmiképpen sem zavarja a kilátásban a dekoráció. Az óriási csokor helyett inkább finom eleganciára törekedj. A kevesebb mindig több.
A dekoráció elkészítése során az autó épségére is legyen szem előtt. Ne tartalmazzon semmi olyat, ami károsíthatja az autó fényezését, például ragasztó, drót, tű.

A lelógó szalagok, masnik elhelyezésekor a szélvédő és tükrök környékére ne kerüljön olyan, ami zavarhatja a sofőrt a tájékozódásban. Az autó nem csupán dekorációja lesz az eseménynek, menet közben meg kell felelnie a biztonsági feltételeknek is.
Az egyedi rendszám a meglévő alá, mellé, felé kerülhet, ha el akarod kerülni a büntetést.

Forrás: limuzincenter.hu