Esküvője csak egyszer van az ember életében (jobb esetben), így a legtöbb pár felejthetetlen és varázslatos menyegzőt szeretne. Az időpont, helyszín és a főbb szolgáltatók (fotós, videós, vőfély stb.) lefoglalása után kezdődhet el a meghívók kiválasztása és megrendelése. Ma már nagyon sokféle esküvői meghívó közül lehet választani, aki legalább egyszer szánt rá időt, hogy körbenézzen az interneten, a bőség zavarában lehet. Egy kis segítséget szeretnék adni, hogy ne vesszetek el az esküvői meghívók útvesztőjében, így a legnépszerűbb típusokból válogattam.

2. Kémcsöves esküvői meghívók

Ötletes, jópofa, a palackposta hangulatát idéző esküvői meghívó típus. Igazi, laborokban is használt kémcsőbe kerül a pauszpapírra kinyomtatott design és szöveg. Mivel a pausz egy vékony és rugalmas papír így könnyen feltekerhető, nem törik, nem szakad el, gyűrődésmentesen kisimítható. Parafadugóval záródik, a kémcső szájára készítünk masnit is. Hátránya, hogy törékeny, ezért akkor érdemes ezt a típust választani, ha minden vendégnek ki tudjátok személyesen vinni.

4. Akvarell virágos, modern esküvői meghívók:

Amerikai stílusú, modern, általában több lapos esküvői meghívó típus, amelyhez boríték is tartozik. Jó minőségű, bordázott papírra készül, így olyan mintha egy igazi akvarellfestmény lenne. Szerintem az egyik legpraktikusabb esküvői meghívó típus, ha postázni szeretnétek a vendégeknek. Nagyon sokféle mintával, színnel készülhet.

  1. Grafikus, figurás esküvői meghívók:

Általában valamilyen grafika díszíti ezeket a meghívókat, nászpár, virágok, különböző esküvőre utaló rajzok. Itt a lehetőségek tárháza szinte végtelen, a pár ízlésére formálható. Ennél a típusnál nagyon fontos, hogy jó minőségű papírra és magas minőségben legyen kinyomtatva. A Postabea Esküvő Design-nál a ti igényeitekhez alakítjuk a már meglévő mintáinkat.

3. Rusztikus, vintage esküvői meghívó:

A rusztikus, vintage stílus lényege a természetesség, a természetközeliség, naturális stílus. Színeiben a barna, zöld, krémszín jellemzi, papírhasználatban pedig az újrahasznosított papír, amelyen akár egy krémszínű csipke is jól mutat. Népszerűek még a greenery típusú esküvői meghívók is, amelyeken általában egyszerű levelek, indák, levélkoszorúk jelennek meg.

5. Fényképes esküvői meghívók:

Mi lehetne annál személyesebb, ha ti is megjelentek az esküvői meghívón? Erre kínál megoldást a fényképes esküvői meghívó. Formára, fazonra szinte bármilyen lehet (egylapos, kihajthatós stb.), fontos viszont, hogy jó minőségű fotópapírra készüljön.

Ki beszél itt?

Posta Beáta vagyok, a Postabea Esküvő Design tervezője. Alkalmazott grafikusként végeztem, így a kellő szaktudásom megvan a meghívó tervezéshez és kivitelezéshez. Mindig törekszem az egyediségre, minőségre, arra, hogy minden pár boldogan vegye kézbe a meghívóját és büszkén adhassák át a vendégeiknek.

https://postabeata.hu/