Az ásványok és a térharmonizálás, olyan összefüggések, melyek finom hangolásokban lehetnek segítségedre. Vannak olyan energiák, amiknek a jelenlétét finomabb érzékelésekkor figyeljük meg. Láthatod és tekinteted lággyá, érdeklődővé és befogadóvá válik általa. Tapinthatod és a bőröd nyitottá, simogatóvá, bársonyossá alakul hatására. Érezheted és boldogabbá, védettebbé és teljesebbé válhatsz általa.

Életed legszebb napja közeleg? A felejthetetlenné tett pillanat öröme, a virágok, a színek, a fények, a mosolyok, a támogató jelenlétek összessége teszi meséssé. A gondosan megtervezett forgatókönyv, a pontos időbeosztás, a személyek, a szerepek, a ruha tökéletes esése, a szalvéta színe, a virágok összhangja, a frizura, a smink, az autó, az étel, a zenekar, és még napestig sorolhatnánk azokat a tényezőket, amik hozzájárulnak a legszebb nap kialakításához. Most egy olyan tényezőről esik szó, mely más szempontokból, de mégis nagyon fontos a tökéletességhez. 

Ez az energiák harmonizálása.

Energia, mely körbe vesz, és mindent átitat a jelenlétével. Mindannyian érzékenyek vagyunk rá, hatást gyakorol az általános érzelmi állapotunkra is. Az energiákat fizikai szinten, lelkileg és szellemileg is harmonizáljuk, amikor egy térben tartózkodunk. Erre fizikai szinten segédeszközöket is használhatunk, mint például színeket, fényeket, képeket, virágokat, ásványokat, stb.  A természet által létrehozott rezgések, anyagok, a lelkünkhöz a legközelebb álló minőségek. Érdemes többet tartózkodunk a természeti kincsek közelébe.

Életed legszebb napján, engedd, hogy a lelked is segítsen a tervezésben. Abban, hogy az energiák miben érzik magukat a legjobban. Hangolódj az érzésre, hangolódj a lelked mélyére és engedd bátran, hogy szóljon hozzád. A lelkedbe van kódolva, hogy igazán mire van szükséged. Tisztán, lazán, megengedően.

Az ásványok, melyek a föld mélyén, évezredek alatt alakulnak ki, különleges rezgéssel rendelkeznek.

A kristályok, összegyűjtik és tárolják a föld különleges szerkezetét, különleges hatásait. A lelkünk közel áll ezekhez a rezgésekhez, persze, csak, ha megengedjük…. Sokan vonzódunk az ásványokhoz. Hogy miért is? Most erre fényt derítünk!

A kvantumfizika is bebizonyította, hogy minden rezeg. Rezegnek a részecskék, az atomok, melyekből a környezetünk, az eszközeink és mi magunk is állunk. A föld és a föld mélyén létrejövő ásványok, drágakövek, féldrágakövek is. Ezt a különleges, összetételüktől függő rezgést, a kristályok megtartják, sőt ezt felerősíteni és külön programozni is lehet, a bányászatuk és feldolgozásuk után is. Az egyedi rezgésüket a környezetükbe sugározzák, ezáltal hatást gyakorolnak rá. Így találkozásukkal egymást támogatják, azaz az energiák változását idézik elő. Ha a közvetlen környezetünkbe helyezzük őket, ékszerként, zsebben, vagy akár lakókörnyezetünkben, akkor az ásvány rezgése, a mi rezgésünkre hat és hangolja a saját jótékony energiájára. Az ásvány rezgése, finomítja a mi rezgésünket.

Így változhat a kristályok hatásra, érzésünk, a gondolatunk, és ezáltal, fizikai változásokat is hozhat.

Életed legszebb napján, amikor minden tökéletes és harmonikus rendben megtervezel, gondolhatsz az ásványok jótékony hatására is. Akár ékszerként, akár asztali díszként, akár a térbe lógatva finomítják a rezgéseket. Érdemes olyan hatású kristályokat választani, amik hatásukkal felteszik a koronát a teljes eseményre.

Forrás: Gazda Mónika

Nika ásvány-ékszer