Mi is az az ikerláng és miért ilyen szédítően viharos ez a szerelem?

Manapság szinte divattá vált keresni az ikerlángunkat. Egyesek tudni vélik, hogy a mennybe repít, és a pokolba taszít, ragyogtat és lerombol, hogy óriási energiákat mozgat meg, egyszeri, örök és soha meg nem ismételhető.
Azt mondja a fáma, hogy amikor a lelkek a földre szálltak akkor az istenek egy női és férfi félre hasították őket ketté.

Te már megtaláltad a másik feledet?

Azóta inkarnációkon, életeken át bolyonganak a felüket vesztett lelkek és keresik a párjukat szüntelen.
A vágy, amely mozgatja ezt a keresését olyan erős, hogy bármilyen távol is éljenek egymástól valahogyan egymáshoz sodorja őket az élet. A legtöbben csak az utolsó leszületésükkor találkoznak a másik felükkel, mert az ikerláng szerelem nem csak csodálatos, de nagy felelősséggel is jár.

Az ikerlángok nem csupán azért találnak egymásra, hogy ők boldogok lehessenek a feladatuk, hogy fényt vigyenek a mások életébe is. 
Ez gyakran gyógyítás, művészeti tevékenység vagy valamilyen spirituális tevékenység amelyről többet megtudhatsz a thetaforras.hu oldalon.

Tükörképei egymásnak

Ez a szerelem azért varázslatos, mert a pár egy csodás energia összeköttetésben van egymással. Mindent érzenek, amit a másik felük érez, ami az egyiknek fáj az a másiknak is fáj, amikor ez egyik örül azt a másik is érzi.
Minden új értelmet nyer, a világ két kézzel szórja eléjük a csodákat. Minden részlet a helyére kerül, minden világossá válik. Minden eddigi tapasztalás, élmény az ikerláng szerelem előkészülete volt csupán.

A kapcsolat attól válik bonyolulttá, hogy a pár két fele tökéletes másolatai egymásnak. Egyformán tudnak szeretni, egyformán bánnak másokkal, egyformán oldják meg a problémáikat, egyforma a humoruk szinte tökéletes tükörképei egymásnak, ami eléggé zavarba ejtő tud lenni. Ennek az egyformaságnak a következménye, hogy spontán személyiségfejlődés következik be. A küzdő, harcos ego háttérbe szorul a játszmákkal együtt, hiszen két olyan lélek találkozása ez, akinek nincsen szükségük szavakra a kommunikációhoz.
Kimondott szavak nélkül is tökéletesen értik és érzik egymást. Együtt fejlődnek, egymást emelik egyre több és intenzívebb intuíciójuk van, a spirituális fejlődésük intenzívvé válik. Az érzelmeiket egyre szabadabban képesek kifejezni egymás iránt és a többi velük kapcsolatban álló ember felé is.

Mi kell ahhoz, hogy felismerjük az ikerlángunkat?

Egy semmivel össze nem hasonlítható, összetéveszthetetlen, varázslatos érzés, mintha tűz gyúlna mindkét félben és ez a lángoló energia összefonódva beburkolná a párt. Az érzések, amelyek felbukkannak: ismerem már ezer éve, mindig rá vártam, megtaláltam, hazaérkeztem és a környezetük megszűnik létezni a számukra.

Ahhoz hogy átélhesd tenned kell magadért

Ezt a magasan izzó lelki szerelmet azért kapták, hogy másokat is szolgáljanak vele. Felmerül a kérdés hogy vajon van-e mindenkinek ikerlángja a válasz pedig igen és nem. Van mindenkinek, de nem minden életünkben születik le velünk egy szerre, de egyre többen találnak rá a másik felükre.

A két fél akkor képes rá, hogy felismerje egymást, ha már mind a ketten eljutottak a spiritualitás egy bizonyos szintjére. A tízen, huszonéves korban való találkozás nem jellemző. A tudatosság e szintje feltételezi, hogy a felek önmagukat képesek szeretni és mások felé is legyen képes szeretettel fordulni. Ezen a szinten már van esély, hogy felismerjék egymást.

Tudni fogod

A két szempár összekapcsolódik, és nem kellenek szavak, de ha beszélnek egymáshoz, akkor a szavakon túl körbeveszi őket egy puha, szenvedéllyel és egymás iránti rajongással átitatott energiaburok. Történjen, bármi ők megtalálják egymást. A lelkeik egymást választották és együtt akarnak lenni…. Ha rátalálsz te is tudni, fogod, hogy ő az.

Az égben köttetik

Az ikerláng szerelem az égben köttetett és semmi földi dolog nem állhat az útjába, sem egy még meglévő házasság sem más akadály. A pár tagjai számos nehézségen kell, hogy átmenjenek emiatt ezt a köteléket a varázslatossága mellett sok fájdalom is kíséri, de semmi mással össze nem hasonítható csodálatos lehetőséget kínál a fejlődésre a pár tagjainak számára.

Azt hogy megérkezett az életedbe az Igazi, a Nagy Ő, a lelked másik fele, akivel mindenben tökéletesen összeilletek tudni, fogod. A legfontosabb hogy az összes kétely, amely más kapcsolódásaid kezdetén bujkált benned azzal kapcsolatosan, hogy érdemes-e energiát fektetni ebbe a kapcsolatba szerte foszlik.

Fel sem merül, hogy a másik fél valóban komoly kapcsolatot keres vagy csak játszik. Az egész nagyon természetes, minden együtt töltött perc csodákat rejt és mindaz, ami történik veletek, sugárzik, rólatok mosolyt csal a többi ember arcára és sóhajtva arra gondolnak: bárcsak a helyükben lehetnék. Alig hihető hogy valóban megtörténik veled ez.

Tényleg van olyan ember ezen a bolygón, akivel ilyen jól megértitek egymást az első perctől fogva és mindez egyáltalán nem véletlen. Olyan érzéseket élhetsz át ebben a szerelemben, amit eddig még sohasem, olyan új élményeket tapasztalhatsz, amelyekről sejtelmed sem volt, hogy léteznek. Ha olyan szerencsés vagy, hogy mindez a tied gratulálunk, a sors kegyeltje vagy.  Megtaláltad az Igazit!
Számos érdekesség vár rád a témában az arkadia.hu magazin lapjain.