Hadd kezdjem egy tévhit eloszlatásával a bevezetőmet

Elvitathatatlan, hogy egy esküvőn a vendégek elsősorban a ragyogó menyasszonyt csodálják. A tökéletesen passzoló ruhától az előnyös frizurán és sminken át, az ékszerek és az arához illő csokor mind-mind szemet gyönyörködtető látvány. Ezért a hölgyeken óriási a nyomás a nagy nap előtt, a maximumot kell kihozniuk magukból. És itt jön a de, mert sokáig az urak a feledés homályába merültek a menyegzőjük napján. Persze ott a férjjelölt, de hogy hogy néz ki és mit visel, az másodrangú volt, mondván úgyis mindenki a menyasszonyt nézi. Ezt a berögződést szeretném most eloszlatni, mert a vőlegény trendek megjelenésével bizony egyre hangsúlyosabbá vált a férfiak öltözéke is. A kettejük jól összerakott kollekciója pedig megadja a tökéletes összképet.

Az esküvői öltönynek csak a fantázia szab határt, a különböző irányzatok között mindenki megtalálhatja a saját stílusához legjobban illő darabot. Az aktuális trendek bőségesen kínálnak ruhakollekciót az urak számára is.

Most azt gondolhatnátok, hogy ennyire egyszerű a pasik dolga, karba tett kézzel hátra lehet dőlni.  Azonban most jön csak a lényeg!

Szerinted melyik az a markáns kiegészítő, amely minden öltözetet feldob és viselője stílusát is hűen tükrözi?

Természeten az öv!

A megfelelő ünnepi ruha megválasztásánál nem lehet elmenni a derékszíjak mellett, vagy csak legyinteni rá, hogy jó lesz akármelyik fekete darab a gardróbból. Ha már a szín, akkor nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy a nadrágszíj és a cipő szín-és stílusbeli harmonizációja az alap. És ha már stílus és házasságkötés, akkor egy igazán alkalmi és elegáns fazont követel meg az esküvői dress code erre a jeles napra. Ünnepség lévén öltönyhöz az elegancia jegyeit viselő fényes, részletgazdag övek remekül passzolnak. Az már rád van bízva, hogy a klasszikus övcsatot vagy az oly népszerű automatát részesíted előnyben. De egy szó mint száz a nadrágtartód a legfontosabb kiegészítőd lesz életed nagy eseményén is.

Hiszen ne gondold, hogy azok a pásztázó szemek téged nem fognak megvizslatni az utolsó hajszáladig. Az újasszony mellett büszkén húzhatod ki magad a tetőtől-talpig harmonizáló és alkalomhoz illő szettedben.

A násznéphez is intéznék néhány gondolatot végezetül

Tipikus vélekedés, hogy a meghívottak outfitje eltörpül a rivaldafényben tündöklő pár mellett. Ezért sokan nem fordítanak túl nagy gondot a ruházatukra egy esküvőre vagy lakodalomra készülve. És ez hiba, hiszen elég csak arra gondolni, hogy a fotókon megörökített pillanatok és csoportképek örök emlékek maradnak mindenki számára.

Ha az ifjú párt megtiszteljük alkalmi viseletünkkel, akkor a tökéletes összhanghoz természetesen a kiegészítőkre is fontos figyelmet szentelni, és az elegáns szmokinghoz a megfelelő övet felcsatolni. Azontúl, hogy a választott nadrágszíj stílusában és színvilágában is passzoljon, fontos, hogy kényelmes is legyen, ami egy lakodalomban elengedhetetlen az önfeledt szórakozáshoz.

Ne feledd tehát, hogy az övviselés divatja és kultúrája a régi hagyományoktól a mai trendekig, a hétköznapi használattól az alkalmi viseletig, széles spektrumot kínál az urak eleganciájához, nem beszélve arról is, hogy ma már könnyen és gyorsan beszerezhető egy megfelelő öv az internetről is.