Ha az anyakönyvi hivatalban már bejelentettük házasodási szándékunkat ami a meghívót illeti számtalan lehetőségbél választhatunk.  Akár saját tervezésű és készítésű meghívóval is előrukkolhatunk, ennek  egyedisége nyilván semmilyen módon nem kérdőjelezhető meg, mégis keveseknek ajánlható ez a megoldás mert ráfordítandó nem kevés időn felül hibátlan ízlést és remek kézügyességet követel az elszánt alkotóktól.

 

Ha mégis erre adná a fejét a leendő házaspár és a terv is megszületett a kreatív boltok bőséges választékban kínálnak alapanyagokat a kivitelezéshez. 

 

A kevésbé rátermetteknek csak egy kényelmes fotelre és a laptopjukra van szükségük , mert akár az erre célra specializálódott web áruház kínálatában is találhatnak az ízlésüknek és egyéniségüknek megfelelőt. 

 

Ha mégis a személyes találkozás látszik a megnyugtató megoldásnak a meghívó készítőjével, akkor is érdemes szétnézni az interneten található variációk között. Sokat fog segíteni a végleges forma megtalálásában és ha leginkább tetszőre sikerül ráakadni, a kivitelezőt megtalálni hozzá már gyerekjáték. Mint az esküvői szolgáltatásokban már megszokott itt is nagyok lehetnek az árkülönbségek Kérjünk több ajánlatot és ezek összevetésének ismeretében döntsünk.