Míg az esküvői szertartás a törvényes ok, amiért meghívta barátait és családját az ünneplésre, az esküvői fogadás az esélye, hogy bulizzon és lazítson szeretteivel. Ez egy ünnepi pillanat, és mint ilyen, az esküvői dekorációs ötleteknek, amelyeket az esküvői fogadásba foglal, ugyanolyan epikusnak kell lenniük.

 

A drámai asztali dekorációktól kezdve a kijelentő installációkon át a mindenkit elájító virágdíszekig biztosan talál itt olyan ötletet, amely felkeltette az érdeklődését.

 

 

Esküvői dekorációs ötletek

 

 

Mielőtt belevágna az inspiráló esküvői ötletek görgetésébe a fogadásához, fontos, hogy ismerje az esküvői elképzeléseinek és álmainak életre keltésével kapcsolatos tudnivalókat. Tartsa szem előtt ezeket az esküvői dekorációs GYIK-eket az esküvőszervezés során.

 

Gyakran ismételt kérdések az esküvői dekorációval kapcsolatban

 

 

Hogyan díszítsem fel az esküvői fogadásomat?

 

Számtalan elem és dekoráció van, amelyek egy átfogó esküvői designba beletartoznak. Asztaldíszek, terítők és terítékbérlés fogja alkotni az asztali designt. Azonban nincs ok arra, hogy itt megálljon – a határ a csillagos ég. A drámai bejárati ív, az epikus kísérőkártya-kijelző, az egyedi szívecskés asztal kialakítása, sőt még egy menő step-and-repeat fotófülke-pillanat is csak néhány a sok egyéb dekorációs ötlet közül, amelyet a fogadásokhoz felhasználhat.

 

 

Hogyan dekorálhatok én magam egy esküvői helyszínt?

 

 

Ha azon tűnődik, hogyan lehet saját maga díszíteni egy esküvői helyszínt, akkor technikailag igen, néhány egyszerű esküvői berendezési tervet barkácsprojektekkel is el lehet végezni. A legtöbb esküvői fogadás ötleteket azonban jobb, ha a profikra bízza a kivitelezést. A profi esküvőszervezők, rendezvénytervezők, világítástechnikusok, virágkötők és bérleti szakemberek tudják, hogyan kell szakértő módon valóra váltani az esküvői fogadás dekorációs álmait. Ráadásul a profik olyan beszállítókhoz férnek hozzá, akiktől a hétköznapi emberek nem tudnak vásárolni, így nem csak az eladók szakértelméből fog profitálni, de valószínűleg jobb tervezési részletekkel fog végezni, ha profikat vesz igénybe.

 

 

Hogyan dekorálhatok korlátozott költségvetéssel?

 

Ha az esküvő napjára szánt költségvetés korlátozott, tervezze meg, hogy prioritásként a nagy hatású, újrafelhasználható vagy többfunkciós designelemekre költ. Például kérje meg a virágtervezőjét, hogy készítsen egy drámai virágos boltívet az esküvői szertartásra, amely az esküvői fogadás során a tortaasztal háttereként is szolgálhat.

Apróságnak tűnik, de üdvözlő kártyákra vagy külön készített kártyákra szép szerelmes esküvői verseket is lehet nyomtatni. Olcsó, könnyen elkészül és feldobja a dekorációt.

Vagy nézze meg, hogy az esküvői parti csokrokat fel lehet-e használni a fogadás dekorációjában, hogy a költségvetése egy kicsit tovább nyújtható legyen. Bár csábító lehet azt feltételezni, hogy a barkácsolt esküvőkkel pénzt lehet megtakarítani, ez gyakran nem így van.

 

A szakértők tudni fogják, mit lehet újrahasznosítani, és hogyan lehet ezt sikeresen megtenni, így egy eladó segítségét igénybe véve végső soron biztosíthatja, hogy a költségvetését a leghatékonyabban költse el.

 

Honnan meríthetünk inspirációt az esküvői dekorációhoz?

 

Ne arra koncentráljon, hogy olyasmit alkosson, amit egy másik esküvőn vagy az interneten látott, hanem arra, hogy olyasmit alkosson, amit magáénak érez. Jó kiindulópontként inspirálódjon az otthonából, a ruhatárából és azokból a helyekből, amelyeket szívesen látogat. Ha az otthonának van egy meghatározott színpalettája, az valószínűleg azt jelenti, hogy ez a kedvence, és ez a legkényelmesebb és legnyugtatóbb számára.  Fontolja meg, hogy ugyanezt a színpalettát viszi be az esküvőre, és az esküvői vendégek úgy fogják érezni, hogy az esküvő az otthona.