A technika újdonságai új távlatokat nyitottak az esküvő fotózásban videózásban is. Légi és földi felvételek ma már professzionális drónok és speciális kép stabilizátorral ellátott kézi kamerák használatával készíthetőek tapasztalt operatőrök, fotósok közreműködésével és irányítása alatt.
Ha választod, fantasztikus felvételek készülhetnek a nagy napotokról.
Filmes hatások remek képminőség, érzelem dús igényes esküvői film, ami ma már elvárás.
Az eseményt nem elég megélni át kell élni.
A jó filmes illetve fotós kreatív ötletekkel segíti a közös a munkát a minél igényesebb és izgalmasabb végeredmény megszületésének érdekében.

Esküvői film

Ma már az esküvői videós nem csupán egy videó felvételt készít, hanem mesterien megkomponált esküvői filmet kaptok a Nagy napotokról egyedi kivitelben tele érzelemmel és filmes hatásokkal gazdagítva. Az esküvői videós ma már inkább cinematográfusnak nevezhető. A kezei közül kiadott munka valódi igényes esküvői film.

Nem elég megélni…át kell élni

Nem elég lépést tartani…együtt kell mozdulni….

Nem a megrendelő kiszolgálásán van a hangsúly, hanem azon hogy örömét lelje az eredményben.

Az esküvői film hűen visszaad minden történést, érzelmet, hangulatot a filmkészítő pedig éberen követ minden gesztust, ami megörökítésre kívánkozik. Ez a feladat alázat, szenvedély együttmozgás szinte együttlélegzés és az eredmény többet mond minden szónál.

Profizmus

——

Az esküvő történéseinek megörökítése ma már professzionális eszközökkel történik, amelyek egyedi látásmóddal és az örömmel kombinálva, amellyel a fotós illetve videós dolgozik, megszületik a csoda, amely sok-sok év múltán is boldogsággal tölti el azt, aki előveszi.