Egy esküvőn a dekorációs kiegészítők a legfontosabb részletek közé tartoznak. Érdemes sok időt szánni a kiválasztásukra. Olyan sok a lehetőség, amit választhatunk, használhatunk. Nagyon könnyű elveszni a részletekben. Adunk most néhány ötletet és javaslatot a legjobb kiegészítők kiválasztásához.

 

Hogyan díszítsem fel az esküvői fogadásomat?

Számtalan elem és dekoráció tartozik az esküvői designhoz. Asztaldíszek, terítők és terítékek alkotják az asztallap kialakítását. Azonban nincs ok arra, hogy itt megálljon – a határ a csillagos ég. A drámai bejárati ív, az epikus kísérőkártya-kijelző, az egyedi szívecskés asztal kialakítása, sőt, még egy menő step-and-repeat fotófülke-pillanat is csak néhány a sok egyéb dekorációs ötlet közül, amelyet a fogadásokhoz felhasználhat.

 

Hogyan díszíthetek fel egy esküvői helyszínt magam?

 

Ha azon tűnődik, hogyan díszítheti saját maga az esküvői helyszínt, akkor technikailag néhány egyszerű esküvői beállítási tervezést barkácsprojektekkel is el lehet végezni. Azonban a legtöbb esküvői fogadásra vonatkozó ötlet esetén jobb, ha a profikra bízza a kivitelezést. A profi esküvőszervezők, rendezvénytervezők, világítástechnikusok, virágkötők és szakemberek tudják, hogyan kell szakértő módon valóra váltani az esküvői fogadás dekorációs álmait. Ráadásul a profik olyan beszállítókhoz férnek hozzá, akiktől a hétköznapi emberek nem tudnak vásárolni, így nem csak az eladók szakértelméből fog profitálni, de valószínűleg jobb tervezési részletekkel fog végezni, ha profikat vesz igénybe.

Hogyan dekorálhatok korlátozott költségvetéssel?

Ha az esküvő napjára szánt költségvetés korlátozott, tervezze meg, hogy prioritásként a nagy hatású designelemekre költ, amelyek újrafelhasználhatók vagy többfunkciósak. Például kérdezze meg a virágtervezőjét egy drámai virágos ív elkészítéséről az esküvői szertartásra, amely az esküvői fogadás során a tortaasztal háttereként is szolgálhat. Vagy nézze meg, hogy az esküvői parti csokrokat fel lehet-e használni a fogadás dekorációjában, hogy a költségvetése egy kicsit tovább nyújtható legyen. Bár csábító lehet azt feltételezni, hogy a barkácsolt esküvőkkel pénzt lehet megtakarítani, ez gyakran nem így van.

A szakértők tudni fogják, mit lehet újrahasznosítani, és hogyan lehet ezt sikeresen megtenni, így egy eladó segítségét igénybe véve végső soron biztosíthatja, hogy a költségvetését a leghatékonyabban költse el.

Esküvői fogadás sátorfényekkel és papírlámpákkal

Papírlámpák és óriási sátorlámpák, amelyek a „szerelem” feliratot írják ki.

Boho csillárok a szabadtéri esküvőn

A zölddel hangsúlyozott boho csillárok vidám lakóházi hangulatot hoznak az esküvőre, miközben kiegészítik a nagy nap bézs és lila esküvői színeit.

Zöldházi esküvő neonfelirattal és diszkógömbökkel

Hogy kiegészítse eklektikus esküvői témájukat, ezüst diszkógömbökkel és egy egyedi neon esküvői táblával is díszítheti az esküvői fogadás terét.

Esküvői bár illusztrált virágos háttérrel

A friss virágos háttér modern alternatívájaként egy túlméretezett, nyomtatott virágos hátteret rendelhet, hogy lerögzítse arany-fehér fogadóbárját.

Hosszú fogadóasztal fekete papírgyertyákkal

Egy egyszerű asztali dísz helyett, fekete kúpgyetyák sokaságával díszítheti a fogadóasztalt hosszában.

Fekete-piros dekoráció a kerti esküvőn

A konfetti a jelszó. Megszállottjai vagyunk. A fekete csillárok lenyűgözően hatnak a fekete szalvéták és a fekete gyertyák társaságában.

 

Esküvői témájú versek díszes kártyára írva

Minden asztalon el lehet helyezni egy-két díszes kártyára írt esküvői, romantikus verset. Amíg vár a násznép az ételre, addig olvasgathatja. Az ilyen apró figyelmes dolgok adják az igazi hangulatát az esküvőnek. Esküvői verseket már csak ki kell választani.

Zárszó

Biztosan gyönyörű és megható lesz az esküvő, ha az ehhez hasonló ötleteket megvalósítják és lelküket, szívüket beleteszik a dekorációba. Arra kell törekedni, hogy személyes és közvetlen legyen. Így mindenkit elvarázsolhat.