01

A férfiak mára elkényelmesedtek. Azt gondolják mindent azonnal és könnyen megkapnak, akár a nőt is. Legalábbis gyakran ezt hiszik vagy ez a tapasztalatuk. Érdemes egy kicsit edzésbe hozni őket, csak hogy érzékeljék a valóságot.
Hogy is van ez akkor?

A

kad egy régi bölcsesség, ami könnyen jön, az könnyen is megy. Ez általában érvényes a kapcsolatokra is. Ha könnyen kapható vagy könnyen kapun kívül találhatod magad. Ez mindkét nem számára igaz általában. Ha nőként képes vagy felkelteni és ébren tartani a férfi vadászösztönét, akkor addig küzd, hajt, teper, izzad érted, amíg meg nem szerez.
Rád áldozza az idejét, pénzét, lehozza neked a csillagokat is az égről. „Mindent megteszek érted!” Hangzik el a könnyelmű ígéret, az idő pedig el fogja dönteni ez megvalósul-e.
Van, amikor csak egyszerűen túl könnyű dolga van és unatkozik. Ilyenkor jön az, hogy: „árvert, én mindent megtettem érte! Nem értem mi történt.
Lehet, hogy kihasznált. Lehet, hogy csak megunta a játékot. Az izgalom parazsa elhamvadt a kapcsolatban.
Kinek van kedve lelőni egy kikötözött oroszlánt, akiért semmit nem kell küzdeni?
A vadásznak nem erre van szüksége. Hiányzik az izgalom. A nőre csupán zsákmányként tekint.

02

Ki hibázott?
A nő, aki mindennél jobban szereti a férfit és bármit megtesz érte, emellett biztonságban érzi magát mellette? Bűne hogy bízik és odaadó.
A férfi bűne hogy nem képes unalomban és megszokásban élni és számára fontosabb a szex, mint az érzelmekben való tobzódás, nyálas vallomások?

 

B

Nincs hibás és nincs bűnös.
Néha a legegyszerűbb dolgokon múlnak, a kapcsolatok, hogy megmaradnak vagy elhamvadnak.
Van, amikor csak az kell, hogy a múltadban szerzett tapasztalatokat feldolgozd, amelyre számos módszer létezik például a Theta Healing kezelés, amelynek során helyre teheted a dolgaidat akár ebből az éltedből akár előző éltedből hurcolod magaddal akár generációs mintaként másolod. A théta módszert akár tanfolyami keretek között el is sajátíthatod.

03

Ne felejtsd el megőrizni a játékosságot a kapcsolatban
Ha meg akarod őrizni a kapcsolat izgalmát, maradj nő és tarts egy kis távolságot. A férfi számára engedd, hogy férfi maradhasson.

C

Ne változtasd kis pincsivé, aki minden kívánságodat teljesíti. Érezze a férfi, hogy meg kell hódítania újra és újra. Legyél kicsit titokzatos és néha elutasító. Néha kezes doromboló kiscica máskor vad tigris, kiszámíthatatlan, izgalmas, mégis valamiképp állandó. Az sem baj, ha kissé féltékennyé teszed.

04

Ami mindig működik, kölcsönös nagyrabecsülés, hála és tisztelet. Engedd, hogy szabad maradhasson, akkor nem akar majd elmenni és te is tartsd meg a szabadságod. A Théta módszer neked is segít felismerni ezeket az értékeket.

C

Aki nem igazi az pedig nem nagy veszteség, ha elmegy, kár sírni utána.
A legfontosabb hogy önmagad légy.

Ha úgy érzed, jól jönne, egy kis érzelmi támogatás a feltétel nélküli szeretet teréből akkor próbáld ki a théta healing módszert és könnyítsd meg az életedet.